ناشر منبع

null مراسم آغاز سال تحصیلی و آئین معارفه نودانشجویان پژوهشگاه برگزار شد
11:35

مراسم آغاز سال تحصیلی و آئین معارفه نودانشجویان پژوهشگاه برگزار شد


مراسم آغاز سال تحصیلی و آئین معارفه نودانشجویان پژوهشگاه با خضور ریاست ، معاونین و مدیران پژوهشگاه برگزار شد، در ابتدای این مراسم محمدی رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید مود عنوان کرد: گزارش منتشر شده توسط وزارت علوم پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری رشد بسیار خوبی از سال ۲۰۲۰ تا  سال ۲۰۲۳ میلادی داشته و یکی از پژوهشگاه‌های برتر کشور بوده است، که این مرهون زحمات اساتید و دانشجویان یاوران علمی و همه همکاران است، دکتر محمدی در ادامه ضمن توصیه به دانشجویان جدید اظهار داشت: به شما عزیزان توصیه می‌کنم که از شرکت های دانش بنیان مستقر در پژوهشگاه و پردیس علم و فناوری بازدید نموده و با آنها در تماس باشید تا با نیازهای جامعه مانند واکسن آنفولانزا ، واکسن hpv و ...آشنا شوید، زیرا برنامه این است که پژوهشگاه قطب بیوتکنولوژی منطقه باشد، که در صورت تحقق این هدف سود آن در درجه اول درآمد خوب برای اساتید و دانشجویان خواهد بود.
وی ادامه داد: پژوهش و فناوری باید با همهمراه باشند و مطالعات علمی باید جهت‌دار باشد تا به مرزهای دانش رسیده و ثروت آفرینی نماید.
شرکت‌های مستقر در مرکز رشد زیست فناوری و پردیس علم و فناوری تجارب ارزشمندی دارند و بودن آنها برای دانشجویانبسیار تاثیرگذار و مهم است.دانشجویان در حین تحصیل باید با یادگیری تکنیک‌ها، روش‌های آزمایشگاهی به مهارت و تسلط کافی دست یابند تا در آینده در شغل خود موفق باشند و قادر به پر کردن خلا‌های بازار شوند، پژوهش و فناوری دو مقوله جدا از هم نیستند و تلاش باید بر بالا بردن TRL پژوهش انجام شده باشد.
رییس پژوهشگاه در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از آقای دکتر طالبی مشاور اقتصادی پژوهشگاه به دلیل تلاش برای جذب دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری افزود: دانشجویان می‌توانند به قله‌های علم و فناوری برسند و در این مسیر باید با استفاده از تجارب اساتید و با توجه به نیازهای جامعه محصولات مفیدی را به جامعه ارائه نمایند.
در ادامه دکتر طالبی مشاور اقتصادی پژوهشگاه نیز به اهمیت بهره‌وری در زندگی اشاره نمود و عنوان کرد: داشتن تعهد در زندگی می‌تواند منجر به موفقیت شود، دانشجویان می توانند با ورود به یک تخصص و موضوع خاصکوش کنند تا با ثبت اختراع و تولید محصولات برای جامعه مفید باشند.
 در این جلسه توسط آقای دکتر موسوی  معاون پژوهشی از دانشجویان خواسته شد تا مسیر ۱۰ سال آینده خود را به رشته تحریر درآورند که به بهترین نوشته ها جوایزی به قید قرعه ارائه اهدا شود.
در پایان مراسم نیز آقای دکتر دلیری معاون پشتیبانی و منابع انسانی،و آقایان دکتر فاطمی، دکتر حسینی مزینانی و دکتر ربانی روسای پژوهشکده های پژوهشگاه درباره اولویت های تحقیقاتی پژوهشکده ها و گروه های علمی مطالبی را ارائه نمودند.