ناشر منبع

null مراسم بزرگداشت روز استاد و روز کارگردر پژوهشگاه با پرچم متبرک رضوی عطر آگین شد
06:10

مراسم بزرگداشت روز استاد و روز کارگردر پژوهشگاه با پرچم متبرک رضوی عطر آگین شد

مراسم بزرگداشت روز استاد  و روز کارگردر پژوهشگاه با پرچم متبرک رضوی عطر آگین شد

به مناسبت بزرگداشت مقام معلم و  روز استاد و روزکارگر، همگام با دهه کرامت و میلاد مسعود امام رضا (ع)،  روز15 اردیبهشت ماه مراسم جشنی  با حضور اساتید، کارکنان و جمعی از دانشجویان در سالن شهید چمران پژوهشگاه برگزار شد. 
در ابتدای مراسم، این جشن با میزبانی و زیارت پرچم آستان مقدس رضوی(ع) عطر آگین شد و خادمان حرم رضوی به سخنرانی، مداحی  وهدیه بسته های متبرک پرداختند .
در ادامه این جشن جناب آقای دکتر محمدی رئیس پژوهشگاه  ضمن خیر مقدم به مهمانان  و تبریک  روز استاد به اساتید پژوهشگاه و جامعه علمی و همچنین تبریک روز کارگر به  کارگران بخشهای مختلف پژوهشگاه و تبریک ایام دهه کرامت اظهار داشت:
یكم ذی القعده سالروز میلاد حضرت معصومه (س) است؛ بزرگ بانویی كه به همراه برادرش امام رضا (ع)، آموزگاران تقوا، احسان و كرامت برای تمامی اعصار شدند. به همین مناسبت در کشورمان فاصله میان ولادت كریمه اهل بیت (س) تا تولد امام هشتم (ع)، دهه کرامت نامیده شد تا ارزش وجودی آن خوبان را همگان دریابند. 
این دهه‌ مبارک یادآور بسیاری از نکته‌های متعالی و مفاهیم ارزشمند در دین مبین اسلام است. فرصتی شایسته که لطیف‌ترین علایق، مهر و وفای بی همتای یک خواهر نسبت به مقام شامخ و والای برادر خویش را نشان می‌دهد.
دهه کرامت، فاصله ما بین ولادت حضرت معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) اول تا یازدهم ذی القعده می باشد، که حضور در این ایام مبارک را خدمت همه همکاران گرانقدرو دانشجویان عزیز تبریک می گویم. دکتر محمدی در ادامه با اشاره به مقام استاد و گرامی داشت روز کارگر درباره شهید مطهری و علم ایشان افزود: شهید مطهری یک چهره مورد احترام علمی بود و در سخنرانی هایی که به عنوان یک چهره علمی پیش از انقلاب در دانشگاه تهران داشت مورد استقبال بسیاری از دانشجویان از هر طیفی قرار می گرفت، یکی از نزدیکان این استاد فقید عنوان می کرد در سخنرانی که شهید مطهری درباره مارکسیست داشت از قضا با مخالفت مارکسیست های افراطی برگزارشد، شهید مطهری بسیار با دانش بالا درباره مارکسیست صحبت کرد و ایرادهای این ایدئولوژی را نیز مطرح کرد که در پایان حتی مورد تحسین مخالفان وی نیز قرار گرفت.
در ادامه جناب حجت الاسلام والمسلمین سید محمود نبوی مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری با بیان چند خاطره از شهید مطهری برخی فضایل اخلاقی آن شهید را بیان نمود. سپس جناب آقای دکتر فاطمی دبیر شورای فرهنگی و رئیس پژوهشکده صنعت و محیط زیست به توضیح درباره معیارهای انتخاب اساتید نمونه پژوهشگاه پرداخت.
درادامه مهندس کامران کاظم نژاد سرپرست مدیریت امور اداری پژوهشگاه نیز معیارهای انتخاب کارگر نمونه را برشمرد.
تجلیل از اساتید نمونه (خانم ها دکتر مهوش خدابنده، دکتر خدیجه رضوی، و دکتر مهدیه سلیمی) واز خانم ها: دکتر شهلا محمد گنجی، دکتر صبا رنجبر، دکتر فاطمه تابنده، و آقایان: دکتر محسن فرهادپور دکتر مهدی محمدی که جایزه های علمی سال 1403خارج از پژوهشگاه را دریافت کرده بودند از دیگر بخش های این مراسم بود.
در ادامه از کارگران نمونه آقایان مجید پورملک، جعفر روستایی، فریدون مغانلو، مجتبی بیگ محمدی و مرتضی سراب یاسی کارگران نمونه پژوهشگاه و همکاران بازنشسته آقایان اکبر احدی و جعفر رزاقی تقدیر به عمل آمد.
برگزاری مسابقه فرهنگی کتابخوانی خلاصه کتاب (انسان کامل نوشته استاد شهید مرتضی مطهری) و برنامه هنری موسیقی سنتی گروه هنری ساقی به سرپرستی  استاد محمدعلی قدمی بود، پایان بخش مراسم بود که مورد استقبال حاضرین در این مراسم قرار گرفت.