منوی ناوبری

جوايز

جوایز

 

روابط عمومی:

مرذاد ماه 1389
شانزدهم مرداد ماه1389 دریافت لوح و تندیس کسب رتبه نخست توسط روابط عمومی در شاخص"ارتباطات" به عنوان روابط عمومی برتر وزارت علوم، در جشنواره روابط عمومي‌هاي دانشگاهها ي كشور، مراكز پژوهشي و سازمانهاي تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
مرداد ماه 1389 دریافت لوح و تندیس کسب رتبه سوم روابط عمومی های وزارت علوم توسط روابط عمومی در شاخص "برنامه‌ريزي و ارزيابي " در جشنواره روابط عمومي‌هاي دانشگاهها ي كشور، مراكز پژوهشي و سازمانهاي تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
شهریور 1390

دریافت لوح تقدیر و تندیس رتبه نخست توسط روابط عمومی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در شاخص "برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی"به عنوان روابط عمومی برتر وزارت علوم درسومين جشنواره روابط عمومي‌هاي برتر دانشگاه‌ها، مراكز پژوهشي و فناوري و سازمان‌هاي تابع وزارت علوم  تحقیقات و فناوری
شهریور1391
دریافت لوح تقدیر و تندیس رتبه نخست توسط روابط عمومی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در شاخص "ارتباطات و اطلاع رسانی"به عنوان روابط عمومی برتر وزارت علوم درچهارمین جشنواره روابط عمومي‌هاي برتر دانشگاه‌ها، مراكز پژوهشي و فناوري و سازمان‌هاي تابع وزارت علوم  تحقیقات و فناوری

پژوهشگاه:
اردیبهشت1390
کسب رتبه برترپژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک و زيست فناوري به عنوان موسسه برترجهان اسلام در زمينه علم و فناوري در سال 2010
از دید بانک توسعه اسلامی(IDB) کسب لوح تقدیر، تندیس و یکصد هزار دلار جایزه نقدی
خرداد 1390
دریافت لوح تقدیر از وزارت علوم تحقیقات و فناوری به خاطر کسب رتبه برترپژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک و زيست فناوري به عنوان موسسه برترجهان اسلام در زمينه علم و فناوري در سال 2010
دوم خرداد 1391
انتخاب دکتر عباس لطفی ریاست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به عنوان استاد نمونه و دریافت لوح تقدیر از رئیس جمهور وقت، لینک خبر جهت تهیه احتمالی عکس https://nigeb.ac.ir/web/guest/fullcontent/-/asset_publisher/Ia9EBBDU6UZD/content/id/223454

بهمن 1391
کسب رتبه نخست توسط پژوهشگاه به عنوان پژوهشگاه برتردومین جشنواره زیست فناوری ایران
لینک خبر جهت دانلود احتمالی تصویر
https://nigeb.ac.ir/web/guest/fullcontent/-/asset_publisher/Ia9EBBDU6UZD/content/id/306163
مرداد1392
کسب رتبه سوم پژوهشگاه ژنتیک در جدیدترین رتبه بندی وزارت علوم درپایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)
بهمن1393
كسب جايگاه سوم پژوهشگاه دربین پژوهشگاه های وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نظام رتبه بندی سایماگو(SCImago)
آذر1393
كسب مقام سوم و چهارم توسط پژوهشگاه ژنتيك در نظام رتبه بندي سايمگو در سال2014

پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري  موفق به كسب جايگاه سوم در حوزه همكاري هاي علمي بين المللي و رتبه چهارم در حوزه وب سایت و شاخص لینک های مرتبط با هر حوزه در رتبه بندي پايگاه سايمگو (SCIMAGO Institutions Rankings) درسال2014 در بين كل دانشگاه ها و مراكز پژوهشي وابسته به وزارت خانه هاي علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي شد.
آذر 1393
کسب نشان طلا، لوح یادبود وجایزه نقدی از آیسسکو توسط دکتر سید مسعود هوشمند محقق پژوهشگاه ژنتيك به عنوان یکی از پژوهشگران برتر جهان اسلام برنده جایزه آيسسكو در علم و فناوري
جايزه آيسسكو در علم و فناوري سال 2014 همزمان با برگزاري هفتمين نشست وزراي علوم و تحقيقات كشورهاي اسلامي در رباط مراکش به دكتر مسعود هوشمند، پژوهشگر پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري اعطا گردید.
آذر1393
انتخاب کتاب اطلس زیتون  تالیف دکتر سید مهدی حسینی مزینانی به عنوان کتاب برتر،در مراسم بزرگداشت بیست و دومین دوره هفته کتاب وزارت جهاد کشاورزی که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد و نماینده ولی فقیه در وزات جهاد کشاورزی در سالن فجر سازمان تحقیقات کشاورزی برگزار شد. کتاب"اطلس زیتون ایران"به عنوان کتاب برتر معرفی شد. اين كتاب از انتشارات سال ۱۳۹۲ پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري مي باشد که با حمایت مالی وزارت جهاد کشاورزی چاپ و منتشر شده است.

آذر 1393
انتخاب غرفه پژوهشگاه ژنتيك به عنوان غرفه برتر در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری
غرفه پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري با ارائه دستاوردهای پژوهشی در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به عنوان غرفه برتر مورد تجلیل قرار گرفت.
آذر1393
انتخاب طرح های دکترسید امین موسوی و دکتر بیژن بمبئی به عنوان طرح برگزیده پژوهشگاه در قالب ایکارد
هم زمان با روز «پژوهش، فناوري و ديپلماسي علمي» 1393طي مراسمي از طرح های دكتر سيد محمد امين موسوي با عنوان «هدف گيري اتوفاژي به عنوان يك استراتژي نوين درماني در كنترل حالت تمايزي و عدم تمايزي سلول هاي بنيادي سرطان خون»  وطرح دك
تر بيژن بمبئي با عنوان  كلونينگ و بيان نوتركيب آنزيم فورمات دهيدرونژناز در اشرشياكولي
» در قالب طرح برگزيده پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري درنمایشگاه بین‌المللی تهران در سالن همایش‌های شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، با اعطای لوح سپاس قدردانی به عمل آمد.
اسفند1393
کتب رتبه چهارم پژوهشگاه های وزارت علوم بر اساس آخرین رتبه بندی
پژوهشگاه ها و موسسات تحقیقاتی ایران که هر ساله توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)
اردیبهشت1394
رتبه اول پژوهشگاه ژنتیک بالاترين درصد قبولی دکترای تخصصی در بین دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور
دانشجویان فارغ التحصیل پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري در آزمون دکترای سال 1393، بالاترین درصد قبولی درکشور را به خود اختصاص دادند.
بر اساس اعلام دفتر طرح و آمار سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرفته شدگان در آزمون دکترای سال 1393 به تفکیک دانشگاه اخذ مدرک کارشناسی ارشد با بیش از 20 نفر شرکت کننده، بیشترین درصد قبولی مربوط به پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با 08/23 درصد بوده است.
آذر 1394
پژوهشگاه ژنتيك غرفه برتر نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی وزارت علوم در سال1394
پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوريئ موفق به کسب عنوان "غرفه برتر" در شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور شد ، در شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، پژوهشگاه ژنتيك در بین 300 غرفه نمایشگاهی برای دومین سال پیاپی به عنوان غرفه برتر معرفی شد.
آذر 1394
انتخاب دکتر هوشمند به عنوان پژوهشگر برگزیده کشور،همزمان با برگزاری هفته پژوهش، شانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور،دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در 25 آذر ماه 1394در سالن اجلاس سران برگزار شد.از دکتر مسعود هوشمند دانشیار پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به عنوان پژوهشگر برگزیده پژوهشگاه های وابسته به وزارت علوم تجلیل شد.
آذر1395
برگزیده شدن غرفه پژوهشگاه به عنوان غرفه برتر در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری 1395
غرفه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در سومین سال پیاپی در نمایشگاه سراسری و ملی هفته پژوهش و فناوری به عنوان غرفه برتر انتخاب شد.
مهر 1396
نمايه شدن مجله IJB پژوهشگاه در پابمد سنترالمجله Iranian Journal of Biotechnology  پژوهشگاه پس از پيگيري هاي مستمر و تلاش هاي علمي انجام شده توسط دفتر مجلهIJB، موفق شده است مجوز حضور در پابمد سنترال(PMC) را کسب كند. شايان ذكر است پاب ‌مد سنترال (PMC)پايگاه داده هاي علمی و رایگان از مقالات مجله‌های علمی- پژوهشی در زمینه علوم سلامت و علوم زیستی است که توسط کتابخانه ملی پزشکی آمریکا(UnitedStatesNational Library of Medicine) در جهت گسترش دسترسی آزاد به اطلاعات علمی ایجاد شده است.
آذر1396
غرفه پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري به عنوان غرفه برتر نمایشگاه هفته پژوهش 1396 انتخاب شد، پژوهشگاه ژنتيك براي چهارمين سال متوالي موفق به کسب رتبه برتر در هجدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن بازار شد.
آذر1396
انتخاب دکتر صنعتی به عنوان پژوهشگر برتر 1396
در هجدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی از 20 پژوهشگر و فناور برتر کشور تقدیر شد .در اين آيين، از دكتر محمد حسين صنعتي، معاون پژوهشي پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري هم به عنوان يكي از پژوهشگران برگزيده هجدهمين جشنواره پژوهش و فناوري كشور تقدير به عمل آمد.
بهمن1396
کسب رتبه اول پژوهشگاه ملي مهندسی ژنتیک در نظام رتبه بندی سایماگو
بر اساس نظام رتبه بندی سایماگوپژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیك و زیست فناوری رتبه اول را در بین پژوهشگاه‌ها و مراكز پژوهشی زیرمجموعه وزارت علوم در سال 2017 را کسب کرد.در آخرین رتبه بندی نظام سایماگو پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیك و زیست فناوری، حائز رتبه اول در بین پژوهشگاه ها و مراكز پژوهشی زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 2017 شده است. بر اساس گزارش ارائه شده از سوی دفتر همكاری‌ها و روابط بين الملل پژوهشگاه،همچنينپژوهشگاه در بين كليه مراكز پژوهشي خاور ميانه، با درنظر گرفتن مراكز تحقيقاتي حوزه پزشكي جايگاه چهاردهم و بدون احتساب مجموعه های پزشكي جايگاه پنجم را در سال 2017 به خود اختصاص داده است.
شهریور1397
ارتقاء جایگاه وكسب رتبه نخست در ميان پژوهشگاههاي كشور بر اساس سايماگو (Scimago) در 2018
پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري پس از بررسي هاي كارشناسي انجام شده براساس نظام رتبه بندي سايماگو(Scimago)كه يكي از جامع ترين نظام هاي رتبه بندي پژوهشي دانشگاه ها و موسسات پژوهش محور در جهان محسوب مي شود، حائز رتبه اول در كشور در بين کليه پژوهشگاه‌ها و مراكز پژوهشي در سال 2018 شده است. همچنين در بين كليه مراكز پژوهشي خاورميانه ، پژوهشگاه جايگاه چهارم را در سال 2018 به خود اختصاص داده است.
دی 1397
انتخاب دکتر علی هاتف سلمانیان و دکتر مهدی محمدی به عنوان پژوهشگر سرآمد حوزه زیست فناوری
ششمین "نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران" و نوزدهمین "نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار" از
دکتر علی هاتف سلمانیان به عنوان سرآمد علمی واز دکتر مهدی محمدیبه عنوان سرآمد جوان علمی و پژوهشگران زیست‌فناوری تجلیل به عمل آمد.
آبان ماه 1398
nullکسب رتبه نخست پژوهشگاه در بین دانشگاهها و مراکز پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری  براساس نظام رتبه‌بندی سایماگو
دی1398
برگزیده شدن طرح استخراج پپتیدی عصاره گیاه مورینگا ارائه شده توسط دکتر سعید امین زاده عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در بین ۵ طرح منتخب کشوری
آذر1399
انتخاب دکتر مهدی صادقی به عنوان پژوهشگر برتر کشوری
در بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشوری دکتر مهدی صادقی پژوهشگر و  عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به عنوان پژوهشگر برتر  کشور در سال۱۳۹۹ و در گروه علوم پایه انتخاب شد.
در بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشوری دکتر مهدی صادقی پژوهشگر و  عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به عنوان پژوهشگر برتر  کشور در سال۱۳۹۹ و در گروه علوم پایه انتخاب شد.
اردبیهشت1399
انتخاب پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به عنوان برترین پژوهشگاه کشور1398
پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان برترین پژوهشگاه کشور در حوزه تعاملات علمی بین المللی در سال ۱۳۹۸ انتخاب شد.به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری دکتر حسین سالار آملی در دهمین نشست سراسری معاونان و مدیران همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پژوهش و فناوری وزارت علوم، گفت: ۱۲ شاخص برای دانشگاه ها و پژوهشگاه ها و ۸ شاخص برای پارک های علم و فناوری تعریف کرده، و در این چارچوب اطلاعات را جمع آوری و راستی آزمایی کردیم که در نهایت، پنج مرکز به عنوان مراکز برتردر بین پژوهشگاهها و دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری، قابل تقدیر شناخته شدند.
تیر ماه1399
رتبه نخست پژوهشگاه درسایماگو
به گزارش  گروه همکاری های علمی و بين المللی پژوهشگاه، با عنایت به نظام رتبه‌بندی سایماگو (SIR) که یکی از جامع‌ترین نظام‌های رتبه بندی پژوهشی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهش‌محور و فناوری‌محور در جهان محسوب می‌شود، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، حائز رتبه اول در بین کلیه پژوهشگاه‌ها و مراکز پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 2020 شده است.
پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتيک و زيست فناوری، جهاد دانشگاهی، پژوهشگاه رنگ، پژوهشگاه پليمر و پتروشيمی ايران، مرکز تحقيقات نجوم و اخترفيزيک مراغه و پژوهشگاه دانش های بنيادی پنج مرکز پژوهشی برتر کشور در این رتبه‌بندی هستند.
همچنین در بین کلیه مراکز پژوهشی خاورمیانه، این پژوهشگاه جایگاه پنجم را در سال 2020 به خود اختصاص داده است. شایان ذکر است  از ده مرکز پژوهشی برتر خاورميانه، 5 مرکز پژوهشی متعلق به جمهوری اسلامی ايران است.

تیر1394
انتخاب دکتر مهدی محمدی به عنوان دانشمند جوان از سوی یونسکو و دریافت جایزه شیمی سبز
جایزه شیمی سبز یونسکو به دکتر  مهدی محمدی در ارائه روشی نوین برای تثبیت آنزیم های لیپاز روی بسترهای نانو و استفاده آنها در تولید سوخت زیستی اهدا شد

مهر1399
انتخاب خانم دكتر دينا مرشدي سرآمد علمي كشور ازطرف فدراسيون سرآمدان علمي معاونت علم و فناوري رياست جمهوري در سال 1399

آذر1399
آقاي دكتر مهدي صادقي پژوهشگر برگزيده كشور در علوم پايه در بيست و يكمين جشنواره تجليل از پژوهشگران و فناوران برگزيده كشور در سال 1399

آذر1399
انتخاب آقاي دكتر محمد حسين صنعتي استاد بيوتكنولژي، استاد نمونه كشوري وزارت علوم،تحقيقات و فناوري در سال1399

مهر1400
آقاي دكتر مهدي محمدي سرآمد علمي كشور منتخب در فدراسيون سرآمدان علمي معاونت علم و فناوري رياست جمهوري در سال 1400
آبان1400
کسب مجوز مرجعيت علمي اختراعات وزارت علوم  توسط دفتر مالکيت فکری پژوهشگاه
دفتر مالکيت فکری معاونت فناوری پژوهشگاه پس از هشت سال تلاش،برگزاری جلسات متعدد، پيگيری مستمر و رايزنی  با وزارت علوم تحقیقات و فناوری, موفق شد مجوز مرجعيت علمي اختراعات وزارت علوم را کسب نمايد.
مهر1401
انتخاب عضو هیات علمی پژوهشگاه به عنوان سرآمد علمی سال ۱۴۰۱
سرکار خانم دکتر دینا مرشدی عضوهیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری از طرف فدراسیون سرآمدان علمی ایران، وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به عنوان سرآمد علمی در سال ۱۴۰۱ انتخاب شد.
آذر1401
کسب عنوان "غرفه برتر" در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار
غرفه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در بیستم و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور عنوان "غرفه برتر" در این دوره از نمایشگاه را به خود اختصاص داد.
لینک خبر جهت دانلود تصاویر احتمالی
https://nigeb.ac.ir/web/guest/fullcontent/-/asset_publisher/Ia9EBBDU6UZD/content/id/4276020
دی1401
انتخاب دکتر سید صفاعلی فاطمی به عنوان فناور برگزیده کشور
در بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران و نوآوری برگزیده کشور در سال ۱۴۰۱، دکتر سید صفاعلی فاطمی عضو هیئت علمی پژوهشگاه با ارائه طرح های استخراج و تولید اتانول و تولید و ساخت فرمانتور از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان فناور برگزیده انتخاب شد و از دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری لوح تقدیر دریافت نمود.
لینک خبر جهت دانلود تصاویر احتمالی
https://nigeb.ac.ir/web/guest/fullcontent/-/asset_publisher/Ia9EBBDU6UZD/content/id/4317292
دی 1401
انتخاب دکتر حسینی مزینانی به عنوان هیات علمی برتر وزارت علوم در همکاری با صنعت
دکتر سید مهدی حسینی مزینانی عضو هیات علمی پژوهشگاه به عنوان‌ عضو هیات علمی برتر  وزارت علوم تحقیقات و فناوری در همکاری با جامعه و صنعت انتخاب شد.
لینک خبر جهت دانلود تصاویر احتمالی
https://nigeb.ac.ir/web/guest/fullcontent/-/asset_publisher/Ia9EBBDU6UZD/content/id/4376526
آذر1402
انتخاب دکتر غلامرضا احمدیان به عنوان پژوهشگر برتر کشوری در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران و نوآوری برگزیده کشور در سال1402
بیست و چهارمین
اسفند1402
کسب رتبه اول پژوهشگاه در فعالیتهای علمی بین المللی در کشور
لینک خبر جهت دانلود تصاویر احتمالی
https://nigeb.ac.ir/web/guest/fullcontent/-/asset_publisher/Ia9EBBDU6UZD/content/id/6258396