پژوهشکده زیست فناوری پزشکی در فروردين ماه 1393با ادغام 3 بخش پژوهشی فعال پژوهشگاه یعنی بخش ژنتيك پزشكي، بخش علوم پايه و سلولهاي بنيادي راه اندازي شد. این پژوهشکده با 23 عضو هیات علمی تمام وقت مرکب از 4 استاد، 10 دانشیار ،8 استادیار و 6 کارشناس پژوهشی، یکی از پژوهشکده های پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری میباشد.
گروه های پژوهشی این پژوهشکده از ابتدای فعالیت تاکنون دستاوردهای علمی و پژوهشی ارزندهای داشته اند. در حال حاضر فعالیتهای پژوهشی این پژوهشکده در 3 گروه زیر انجام می شود:
این پژوهشکده ضمن تربیت دانشجویان مهمان دانشگاه های کشور در قالب دوره های کارآموزی یا انجام پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتري، خود نیز به طور مستقل به آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه های مرتبط با زیست فناوری پزشکی میپردازد. اعضای هیات علمی این پژوهشکده با اجرای 4 طرح ماموریت محور در زمينه سرطان، بيماري ام اس، سلول هاي بنيادي و طرح هاي متعدد پژوهشي در حوزه زيست فناوري پزشكي در مسیر حل مشکلات و نیازهای کشور فعالیت مینمایند.
جهت گیری کنونی برای دستیابی به دانش فنی
با توجه به اینکه سرطان از عوامل اصلی مرگ و میر در کشورمان و کل جهان بوده و آمارها رشد صعودی آن را در سالهای آینده برای کشورهای در حال توسعه پیشبینی مینماید، لذاجهت گیری اصلی این پژوهشکده در جهت یافتن راهکارهای جدید تشخیصی و درمانی این بیماری متمرکز گردیده است. برخی ایدهها در این حوزه کهبه همت محققان پژوهشکده چشم انداز تبدیل به دانش فنی را دارد به قرار ذیل است:
رئیس پژوهشکده
دکتر زهرا سهیلا سهیلی
شماره تلفن : 44787379