زمینه های تحقیقاتی

اسیدهای آمینه روزبروز کاربردهای بیشتری در صنایع مختلف مانند دارو، غذا، خوراک طیور و آبزیان و محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا میکنند. امروزه استفاده از روش های زیست فناوری سامانه ای و مهندسی متابلیک جهت تولید زیستی اسیدهای آمینه متداول گردیده و محققان در سراسر جهان جهت دست یابی به سویه هایی با توانایی تولید بیشتر اسیدهای آمینه پرمصرف تلاش میکنند.

گروه تحقیقاتی اینجانب بدنبال دستیابی به سویه های تولید کننده اسیدهای آمینه متیونین و ترئونین است. جهت تحقق این اهداف استفاده از تکنیک های بیوانفورماتیک، مهندسی آنزیم ها، دستورزی ژنتیکی سویه ها و مهندسی فرآیند در اولویت قراردارند.